Bestuur

Hoe wordt de tuinclub bestuurd?

Voorop gesteld dat onze tuinclub een tuinvriendenclub is, is het toch wel handig om een bestuursorgaan te hebben om het een en ander in goede banen te leiden. De tuinclub organisatie bestaat uit 2 delen: er is een bestuur en een winterwerkgroep.

Het bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de ‘dagelijkse’ beslommeringen; ledenadministratie, financiën, contacten met derden, de website, noem maar op. Het bestuur bestaat uit 5 mensen en dat zijn op dit moment (januari 2022):

Ursula van Eersel-Entken eersel.entken@ziggo.nl.         , neemt tevens waar voor secretaris. voorzitter
Hans Oome. Lid,
Kristel Ceyssens Penningmeester
Ria van ‘t Padje Website, persberichten
Odie  Zijlmans Lid, contact winterwerkgroep

De winterwerkgroep

De winterwerkgroep, het hart van onze vereniging, is een groepje mensen dat elk najaar het jaarprogramma samenstelt. Met inbreng van de leden, wordt er een gevarieerd programma van lezingen, excursies en doe-avonden in elkaar gezet en daar slagen zij erg goed in, zie onze ‘Jaarkalender’ en de historie in het ‘Activiteitenoverzicht’.

Alle lezingen en doe-avonden vinden sinds september 2020 plaats in KBO-gebouw , Burgemeester Allardstraat 5 te Geertruidenberg.

Inloop 19:45 uur, aanvang lezing 20:00 uur.

Bij het dagje-uit, de avondtuin- en kwekerijbezoeken is het gezamenlijk vertrek vanaf het Schonckplein in Geertruidenberg of het parkeerterrein bij het Koningspark in Raamsdonksveer, tegenover restaurant Triangel.